top

Etusivu Israel-matkailu ym.
Israel informaatiota - Matkailu, tuotteet, verkkokaupat, linkit

Ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva Pelastaja, Hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Room 11:26

 

 

Israel - Matkailu, tuotteet, verkkokaupat, linkit..

 

Toiviomatkat

Toiviomatkat


Toiviomatkat on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka vie asiakkaita Raamatun maihin. Pääkohde on Israel. Toiviomatkat on merkittävin raamatunkohteisiin erikoistunut suomalainen matkatoimisto. Vuosittain se lennättää pelkästään Israeliin 4000–5000 asiakasta. Keväisin ja syksyisin suoria lentoja Finnairilla Tel Aviviin. Opastettuja ryhmämatkoja Israeliin.

Yhteystiedot:
Annankatu 31 - 33 C, 00100 Helsinki, Finland
Puhelin: (09) 565 7170
Aukioloajat: ma - pe 8.30 - 16.30

www.toiviomatkat.fi

Caleb Tours

Caleb Tours

 

CALEB TOURS – ammattitaidolla ja kokemuksella räätälöityjä matkoja jo vuodesta 1977 lähtien! Tarjoamme tarpeidesi mukaan suunniteltuja loma-, ryhmä-, opinto- ja terveysmatkoja Israeliin ja Eurooppaan!
Olemme uudistuneet ja jatkamme tuorein voimin vuonna 2017.

TERVETULOA MUKAAN!
Katso tarkemmat tiedot: www.calebtours.fi


TIIMIMME:

JOUKO PURSIAINEN

Myynti ja markkinointi. Toimitusjohtaja / Sales and marketing. Manager
Suomi ja Englanti / Finnish and English
jouko.pursiainen(at)pp.inet.fi / +358 451 296 463

HARRI KRÖGER
Matkaopas / Tour Guide
harri.kroger(at)gmail.com

Kinneret Tours

Kinneret Tours


KINNERET TOURS Raamattu eläväksi Israelissa!

Tervetuloa tutkimaan Pyhää maata!
Perinteisten Raamatun kohteiden lisäksi erityisteemoja mm. luonto- ja lintuharrastajien matkat, lehtimajanjuhla- ja musiikkimatkat, kulttuuri- ja taidematkat, patikointia, arkeologiaa, ajankohtaista tietoa Lähi-idästä ja uusia näkökulmia Raamattuun.

Yrityksen osaamisen takeina ovat mm. opas ja Lähi-idän erikoistoimittaja Heikki Kangas sekä opas ja Israelin arkeologian tutkija Johanna Regev.

06-8375100 +972 777850215 susanna.kangas(at)kinnerettours.fi

www.kinnerettours.fi

 

Tabita Products - En Gedi tuotteet

Tabita products - En Gedi tuotteet


Tabita products Oy on perheyritys, joka perustettiin 1992 israelilaisen EN GEDI -ihonhoitosarjan maahantuontia ja markkinointia varten.


Teemme tiivistä yhteistyötä EN GEDI -tuotteen valmistajan, En Gedi Ltd:n kanssa, joka on erikoistunut korkealaatuisen luonnonkosmetiikan kehittämiseen ja valmistamiseen. Seuraamme kosmetiikka-alaa kehittäen ja laajentaen EN GEDI - ja CARELINE-tuotevalikoimaa asiakkaittemme parhaaksi! Kaikki EN GEDI tuotteet valmistetaan jatkossa (vuodesta 2009) ILMAN parabeenia ja formaldehydiä!

Valvomme toimintaamme laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmän mukaisesti, mistä todisteena E.G. Ltd:llä on ISO 9001:2000 -sertifikaatti.

EN GEDI - tuotteiden erinomainen laatu on ylittänyt meidänkin odotuksemme ja olemme iloisia, että voimme palvella arvostamiamme asiakkaita tarjoamalla heille korkealaatuisia tuotteita.

Meillä on jälleenmyyjää eri puolilla Suomea. Myös Sinä olet tervetullut yhteistyökumppaniksemme - joko asiakkaana tai jälleenmyyjänä - myönteiseen ja kasvavaan EN GEDI -tiimiin.

Tabita products - En Gedi tuotteet

Yhteystiedot:
Tabita products Oy

Vöyrinkatu 13 65100 VAASA
Puh: 06-3209 110
Faksi: 06-3209 101
S-posti: tabita(at)engedi.fi

Varasto: Kronviikintie 4, Sundom

Tutustu tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme www.engedi.fi

 

 


bottom

© Kristilliset.Com 2006-2015  Info